top of page

PARKA LILY

MODNO IN V STILU TUDI V DEŽJU ALI NA KOLESU

Patricia Pie Tivoli-31_edited.jpg
Patricia Pie Tivoli-31_edited.jpg

Kratka ali daljša verzija

Ponujamo vam parko Lily v kratki in dolgi verziji, da se lahko prilagodite različnim vremenskim razmeram in okusom. Kratka verzija parka Lily je odlična za prehodno obdobje ali za tiste, ki ne želijo preveč obsežne jakne. Še vedno vam nudi odlično zaščito pred dežjem in vetrom, hkrati pa vam daje prostost gibanja. Dolga verzija parka Lily je odlična za hladnejše dni ali za tiste, ki iščejo nekaj bolj elegantnega. Dolžina jakne vam nudi še dodatno zaščito pred mrazom, hkrati pa vas ohranja na toplem in suhem.

Ščiti pred dežjem in vetrom

Parka Lily je narejena iz vodoodpornega materiala, ki vas ščiti pred dežjem in drugimi padavinami. Material je izbran tako, da se voda ne bo vpijala v parko in vas ohranja suhe tudi v najbolj mokrih dneh. Poleg vodoodpornosti je parka Lily tudi odporna na veter. Material parka je zasnovan tako, da preprečuje vdor vetra, kar vas ščiti pred neprijetnimi sunki vetra. To zagotavlja, da vas parka Lily ohranja tople in udobne tudi v najbolj vetrovnih razmerah.

DSC06026_edited.jpg

Oversize model

Parka Lily se lahko nosi kot oversize model, kar pomeni, da vam daje obilo prostora za gibanje. Ta funkcija je idealna za tiste, ki iščejo nekaj bolj sproščenega in udobnega.

Nabiranje na pasu

Če pa želite svojo parko Lily oblikovati v videz nabrane obleke, jo lahko stisnete v pasu. To vam daje prilagodljivost pri oblikovanju vašega videza in naredi parko Lily primerno za različne priložnosti.

Zlati in srebrni detajli

Parka Lily je okrašena z zlatimi in srebrnimi detajli na okrasnem traku, kar ji daje dodaten stilski pridih. Ti detajli naredijo parko Lily edinstveno in hkrati elegantno.

Kakovostni materiali

Material, uporabljen za izdelavo parka Lily, je visokokakovosten in trpežen. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo parki Lily in vam omogoča, da jo nosite vse leto.

S številnimi posebnimi lastnostmi je parka Lily funkcionalna in elegantna izbira za vsako priložnost. Ne glede na to, ali jo nosite v mesto ali v naravo, vas bo parka Lily ščitila in vam dala stilsko samozavest.

Obrazec Trench plašč

Niste prepričani katero velikost izbrati ali želite parko, izdelano po vaših merah? 

Izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 041 988 384 in z veseljem vam pomagamo z dodatnimi pojasnili !

Hvala!

bottom of page