top of page
DSC06243.jpg

 Trenč plašč Irene

Odkrijte naš nov nepremočljiv trenč plašč  Irene in se pripravite na spomladanske deževne dni!

DSC06192.jpg

Odporen na veter in dež

Trenč plašč Irene je izjemno odporen na veter in dež, kar pomeni, da vas bo varoval pred neugodnimi vremenskimi pogoji. Izdelan je iz nepremočljivega materiala, ki skrbi za to, da vas dež ne bo motil, ko boste zunaj. Velik ovratnik in dvojno zapenjanje na gumb zagotavljata dodatno zaščito pred vetrom, tako da se boste počutili udobno in toplo v vseh vremenskih pogojih.

Popoln kos za vsako priložnost

Zaradi svoje vsestranskosti je plašč Irene popoln kos za vsako priložnost. Ne glede na to, ali se pripravljate na poslovno srečanje ali prosti čas s prijatelji, bo trenč plašč Irene zagotovil, da boste videti elegantno in stilsko dovršeno. Nosite ga s hlačami in čevlji za bolj poslovne priložnosti ali pa ga kombinirajte s kavbojkami in supergami za bolj sproščen videz.

Vrhunska kakovost

Pri izdelavi plašča Irene smo uporabili samo najboljše materiale, ki bodo zagotovili dolgotrajno kakovost in udobje. Irene je narejena iz trpežnih materialov, ki so odporni na obrabo in bodo zdržali tudi po več letih uporabe. Vrhunska kakovost izdelave pomeni, da boste lahko nosili Irene z zaupanjem, vedoč, da je to naložba v kos, ki bo trajal.

Popolna dolžina za vsako kombinacijo

Trenč plašč ima popolno dolžino, ki se lepo ujema z različnimi oblačili. Dolžina plašča ravno pokrije dolžino kril in oblek, hkrati pa se lepo poda k hlačam in kavbojkam. Trenč plašč je vsestranski kos, ki ga lahko nosite v službi ali prostem času.

DSC06288.jpg

Poudari svojo ženstvenost

Trenč plašč ima poudarjen pas, ki ga lahko zapnete s klasično zaponko ali zavežete po svojem okusu. Pas poudari vašo postavo in naredi plašč še bolj eleganten.

Izdelano z družbeno odgovornostjo

Plašč Irene je izdelan v sodelovanju s socialnim podjetjem, ki zaposluje vrhunske krojače in šivilje bivšega podjetja Mura iz Murske Sobote. Z nakupom Irene podpirate trajnostno modo in družbeno odgovorne proizvodne postopke.

Obrazec Trench plašč

Niste prepričani katero velikost izbrati ali želite plašč, izdelan po vaših merah? 

Izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 041 988 384 in z veseljem vam pomagamo z dodatnimi pojasnili !

Hvala!

bottom of page