top of page
Tranch Caot elegant.jpg

 Trenč plašč Irene 6 

Najboljša kombinacija elegance in funkcionalnosti

DSC06361.jpg

Plašč za vsako priložnost

Trenč plašč je večen kos, ki ga lahko nosite na različne načine. Kombinirate ga lahko s hlačami ali krilom, z obutvijo po svojem okusu. Zaradi primerne dolžine, ki se pokrije z dolžino kril in oblek, je ta kos vsestranski in se prilega vsem stilom. Ne glede na to, ali greste v službo, na sestanek ali na večerno zabavo, vam bo Trenč plašč vedno nudil udobje in stil.

Nepremočljiv in ščiti pred vetrom

Nepremočljiv trenč plašč je vaš zvesti spremljevalec v deževnem in vetrovnem vremenu. Ne dovolite, da vas vreme preseneti - s Trenč coatom ste vedno pripravljeni in zaščiteni.

Večna eleganca v klasičnem kroju s snemljivo palerino

Trenč plašč je klasičen kos, ki nikoli ne gre iz mode. Dvoredno zapenjanje z dvema gumboma, velik ovratnik in poudarjen pas ustvarjajo eleganten videz. Plašč ima snemljivo palerino, s katero dobi še bolj unikaten izgled.

Popolna dolžina za vsako kombinacijo

Trenč plašč ima popolno dolžino, ki se lepo ujema z različnimi oblačili. Dolžina plašča ravno pokrije dolžino kril in oblek, hkrati pa se lepo poda k hlačam in kavbojkam. Trenč plašč je vsestranski kos, ki ga lahko nosite v službi ali prostem času.

Poudari svojo ženstvenost

Trenč plašč ima poudarjen pas, ki ga lahko zapnete s klasično zaponko ali zavežete po svojem okusu. Pas poudari vašo postavo in naredi plašč še bolj eleganten.

Izdelano z družbeno odgovornostjo

Plašč Irene je izdelan v sodelovanju s socialnim podjetjem, ki zaposluje vrhunske krojače in šivilje bivšega podjetja Mura iz Murske Sobote. Z nakupom Irene podpirate trajnostno modo in družbeno odgovorne proizvodne postopke.

Niste prepričani katero velikost izbrati ali želite plašč, izdelan po vaših merah? 

Izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na 041 988 384 in z veseljem vam pomagamo z dodatnimi pojasnili !

Obrazec Trench plašč

Hvala!

bottom of page